BeogradLazarevacSportVestiZanimljivosti

„Aska“ organizovala još jedno airsoft druženje, preko 200 takmičara iz zemlje i susednih država

U organizaciji airsoft kluba „Aska“ iz Lazarevca održano je još jedno airsoft druženje pod radnim nazivom „Operacija Perimetar 2“. Na međunarodnoj manifestaciji okupilo se preko 200 takmičara na rekultivisanom zemljištu RB Kolubara u Junkovcu. GO Lazarevac pomogla je održavanje ovog skupa a brojni gosti imali su i priliku da se upoznaju sa znamenitostima našeg grada. Klub „Aska“ već više od 13 godina postoji u našem gradu i organizatori su brojnih uspešnih airsoft druženja u Lazarevcu i okruženju.

Airsoft Lazarevac

Airsoft tim „Aska“ domaćin je još jednog tematskog susreta i ljubitelja airsoft takmičenja u našem gradu. I ovaj put preko 200 takmičara, kako iz naše zemlje, tako i okolnih susednih država, okupilo se kako bi uzelo učešće u takmičenju „Operacija Perimetar 2“.

Lazarevac je na mapi airsoft događaja svrstan kao broj jedan, ne samo u našoj zemlji već na Balkanu, pa je ovo i dobar način da promovišemo naš grad i njegovu bogatu turističku ponudu, kaže Slobodan Žujević, predsednik airsoft kluba „Aska“.

Slobodan Žujević
Slobodan Žujević

Još jedan međunarodni turnir u airsoftu protekao je u dobrom raspoloženju, fer pleju i odličnim vremenskim uslovima. Prednosti igre airsoft su prvenstveno druženje i zabava ali i boravak u prirodi i podizanje kondicije na viši nivo a domaćini su još jednom pokazali da su dobri organizatori.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA