BeogradKulturaLazarevacVestiZdravlje

U subotu humanitarni koncert za Lava i Sonju

Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“ u saradnji sa Udruženjem Budi human 12 Čibutkovica organizovaće humanitarni koncert u cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Lava Pavičića i Sonje Kovačević, kojima je novac neophodan za lečenje u inostranstvu. Koncert će biti održan u subotu, 14. maja, sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

KUD Diša Đurđević

Još jedan humanitarni koncert održaće u Lazarevcu Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“. Ovaj ansambl ima za cilj da prikupi novac koji je preko potreban Lavu Pavičiću i Sonji Kovačević, kako bi lečenje protiv opakih bolesti nastavili u inostranstvu. Koncert će biti održan u Centru za kulturu, u subotu, 14. maja od 17 časova i 30 minuta.

Kao gosti na koncertu nastupiće članovi  Kulturno umetničkog društva „Hadži Ruvim“ iz Lajkovca.

KUD Diša Đurđević

Članovi Kulturno umetničkog društva „Diša Đurđević“ nedavno su boravili u Turskoj, gde su učestvovali na Međunarodnom festivalu folklora u Istambulu. To je bila prilika da se folkloraši druže sa svojim kolegama i upoznaju tradiciju drugih naroda.

Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“ ove godine proslavlja 65 godina postojanja i rada, pa će u bliskoj budućnosti biti organizovan veliki broj koncerata na otvorenom prostoru.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA