U Šušnjaru je u toku 29. memorijalni turnir u fudbalu

U organizaciji Fudbalskog kluba „Dimitrije Tucović“ iz Šušnjara, na stadionu „Sveti Nikola“ održava se 29. memorijalni turnir u fudbalu. Pored domaćina i organizatora na turniru učestvuju i ekipe iz Lukavice, Bistrice i Petke. Turnir je otvoren u petak utakmicom između Bistrice i Lukavice a biće završen u nedelju 18. avgusta dodelom pehara i svečanom večerom.

Memorijalni turnir sa dugom tradicijom ove godine okupio je četiri ekipe. Pored ekipa koje učestvuju na turniru, tokom trajanja memorijala biće odigrana i revijalna utakmica veterana. Turnir je posvećen bivšim članovima i igračima Fudbalskog kluba „Dimitrije Tucović“ a dogodine će biti organizovan i 30. jubilarni.

Memorijalni turnir je dobra prilika da „Dimitrije Tucović“ uzvrati gostoprimstvo učesnicima turnira jer dugi niz godina učestvuje na sličnim manifestacijama.

Dragan Đuketić, predsednik FK "Dimitrije Tucovića"
Dragan Đuketić, predsednik FK „Dimitrije Tucovića“

Fudbalski klub „Dimitrije Tucović“ od ove godine se takmiči u Prvoj opštinskoj ligi a predsednik kluba Dragan Đuketić zadovoljan je prikazanim partijama svog tima.

Đuketić je ovom prilikom zahvalio predsedniku opštine Bojanu Sinđeliću i državnom sekretaru Bojanu Steviću što uvek pomažu klub i ulažu napore da prostorije kluba budu nove i moderne.

Turnir u Šušnjaru počeo je u petak 16. avgusta utakmicom između Bistrice i Petke a biće završen u nedelju dodelom diploma i pehara. U planu je i zajednička večera za sve učesnike koja će biti organozovana u šušnjarskom domu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA