Kolubara u Beogradu traži šansu za nova tri boda

U prostorijama FK Kolubare održana je konferencija za medije povodom predstojeće utakmice protiv Grafičara u okviru 4. kola Prve lige Srbije. Zeleno crni će u nedelju na pomoćnom stadionu Crvene Zvezde odmeriti snage sa ekipom koja trenutno ima isti broj bodova na tabeli a u prethodnoj sezoni osvojili su i titulu šampiona u Srpskoj ligi Beograd. Meč počinje u 17 časova a stručni štab Kolubare i igrači kažu da su potpuno spremni za predstojeću utakmicu i očekuju da će se kući vratiti sa tri boda.

Nakon remija u sredu i osvojenog jednog boda u trećem kolu, šef štaba Kolubare Slađan Nikolić kaže da su igrači spremni za meč protiv Grafičara u nedelju. Nikolić je ovom prilikom rekao da svi znamo ko je ekipa Grafičara i šta igrači mogu da očekuju. Dobar protivnik i veštačka podloga mogli bi da stvore dodatne probleme ali je tim spreman i očekujemo da se kući vratimo sa tri boda, kaže trener Kolubare.

Slađan Nikolić, trener FK Kolubara
Slađan Nikolić, trener FK Kolubara

Atmosfera u klubu je odlična i protiv Grafičara idemo za tri boda. Menjamo podlogu, moramo da se snađemo i prilagodimo, kaže Nemanja Cvetković zamenik kapitena zeleno crnih.

Nemanja Cvetković, zamenik kapitena zeleno crnih
Nemanja Cvetković, zamenik kapitena zeleno crnih

Nakon sutrašnjeg treninga šef zeleno crnih znaće i tačan spisak igrača koji će izaći na teren u nedelju. Dodaje da će oni najbolji i igrati. Trenutno nema povređenih niti igrača sa zabranom i Nikolić očekuje dobru utakmicu i sigurna tri boda. Nakon utakmice u Beogradu, Kolubara će igrati protiv Novog Pazara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA