BeogradLazarevacVesti

U toku je kapitalna investicija Toplifikacije

U toku su radovi na rekonstrukciji  cevi u galeriji, što je najveća kapitalna investicija Javnog preduzeća „Toplifikacija“ u poslednjih nekoliko godina, a ujedno i najkomplikovanija po složenosti radova. Vrednost investicije je oko 50 miliona dinara, a radi se o zameni celokpune instalacije dužine oko 650 metara duž glavne ulice, izjavio je direktor „Toplifikacije“ Vukašin Janjević i dodao da će dve trećine investicije biti završeno do početka grejne sezone.

Radovi toplifikacija

Radovi na zameni cevi u galeriji počeli su krajem jula meseca, i to je najveća investicija Javnog preduzeća „Toplifikacija“. Vrednost ovih radova je oko 50 miliona dinara i vrši se rekonstrukcija celokupone instalacije u dužini oko 650 metara. Dve trećine posla će biti završeno do početka grejne sezone, izjavio je direktor „Toplifikacije“ Vukašin Janjević.

Vukašin Janjević
Vukašin Janjević

Iako se radi o veoma zahtevnom poslu, radovi su izvedeni u kraćem roku nego što su se nadali u „Toplifikaciji“.

Radovi u galeriji Toplifikacija

Janjević je ovom prilikom rekao da će grejna sezona početi na vreme, 15. oktobra, te da je ovo preduzeće bilo prinuđeno da u novu sezonu uđe sa novim cenama, ali još nije odlučeno u kom procentu će one biti korigovane.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA