U subotu 10. septembra 29. pčelarska izložba u Lazarevcu

U organizaciji Udruženja pčelara „Budućnost“ na platou ispred Rudarske česme u subotu 10. septembra biće održana 29. izložba pčelarskih proizvoda „Dani pčelarstva Kolubara 2022“. Program počinje od 08 i trajaće do 20 časova. Na štandovima će biti izloženi proizvodi od meda i pčelarska oprema, a u Modernoj galeriji biće održano i predavanje o zazimljavanju pčela o kojem će govoriti pčelar iz Kruševca Miljko Šljivić.

Izložba pčelara

Manifestacija „Dani pčelarstva Kolubara 2022“ i ove godine održava se pod pokroviteljstvom GO Lazarevac. Ovo je treća godina za redom kako se manifestacija održava kod Rudarske česme a uspešno već skoro tri decenije, kaže Mihajlo Belošević, predsednik Udruženja pčelara „Budućnost“.

Mihajlo Belošević
Mihajlo Belošević

Ova godina bila je plodonosna za pčelare, pa će imati priliku da svoju bogatu ponude izlože i ponude Lazarevčanima. Pored ponude proizvoda, za pčelare je organizovano i predavanje koje će biti održano u Modernoj galeriji.

Za sam kraj manifestacije organizovan je i koncert kulturno umetničkih društava a organizatori očekuju veliki broj izlagača iz susednih opština ali i posetilaca koji će imati priliku da kupe kvalitetan domaći med.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA