U toku je završno asfaltiranje u ulici Prote Čede

U toku je postavljanje završnog sloja asfalta u dužini od 900 metara, u ulici Prote Čede, koja spaja mesne zajednice Stanislav Sremčević Crni i Šopić. Pored ovih radova, zamenjena je i dotrajala vodovodna mreža u dužini od 1300 metara, izjavio je prilikom obilaska ove ulice predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević.

Asfaltiranje u ulici Prote Čede

Predsednik opštine Lazarevac Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima ulicu Prote Čede, koja spaja mesne zajednice Stanislav Sremčević Crni i Šopić, u kojoj se izvode završni radovi na asfaltiranju deonice duge 900 metara. Pored ovih radova, u dogovoru sa meštanima, postavljena je i nova vodovodna mreža u dužini od 1300 metara, rekao je Stević i naglasio da je plan da ovi radovi budu završeni tokom sutrašnjeg dana.

Stević sa saradnicima

Ukoliko vremenski uslovi to dozvole, u narednih nekoliko dana izvršiće se radovi na rekonstrukciji još pet ulica u opštini. Trenutno se izvode i radovi na izgradnji kanalizacione mreže u ulici Milice Stojadinović Srpkinje i Botaničkoj ulici, u kojima je takođe zamenjena vodovodna mreža, podsetio je Stević.

Ulica Prote Čede

Ovom prilikom Stević je napomenuo da su započeti radovi u Železničkoj ulici, a u pitanju je kapitalna investicija vrednosti blizu 200 miliona dinara, koju finansira Javno preduzeće Direkcija za izgradnju Grada Beograda. U sklopu ovih radova biće urađena kompletna kišna kanalizacija, vodovodna mreža, biciklistička i trim staza sa jedne strane ulice, a pešačka staza i ulična rasveta sa druge strane Železničke ulice.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA