U toku radovi na izgradnji kapele u zaseoku Debelo brdo u Brajkovcu

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima Mesnu zajednicu Brajkovac i zaseok Debelo brdo gde se izvode radovi na izgradnji kapele. Stević je podsetio da je deo puta od Crkve brvnare ka groblju i novoj kapeli već asfaltiran, i najavio da očekuje da kapela na groblju bude stavljena potpuno u funkciju početkom 2022. godine. Stević je najavio da će u narednih mesec dana početi uređenje prostora ispred Doma kulture u Brajkovcu.

Radovi naizgradnji kapele u Brajkovcu

U zaseoku Debelo brdo u Mesnoj zajednici Brajkovac u toku su radovi na izgradnji kapele. Radove je sa saradnicima obišao predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević, koji je poručio da završetak radova očekuje početkom naredne godine.

Bojan Stević
Bojan Stević

On je ovom prilikom najavio i radove na kompletnom uređenju prostora ispred Doma kulture u Brajkovcu koji će početi za mesec dana. Podsetio je da je krajem prošle godine urađeno igralište za decu u centru Brajkovca.

Igralište u Brajkovcu

Kada je u pitanju putna infrastruktura u ovoj mesnoj zajednici, očekuje se nastavak asfaltiranja deonice prema kapeli na Debelom brdu, a do kraja godine biće urađena i dva manja putna pravca, kaže Stević, i dodaje da je pri kraju rešavanje problema vodosnabdevanja za Brajkovac, Čibutkovicu, Dudovicu, Barzilovicu i Županjac.

Centar Brajkovca

Naglasio je da je projekat, koji se realizuje u saradnji sa Gradom Beogradom pri kraju, i da će njegova realizacija sadržati 28 kilometara primarne vodovodne mreže.

Stević sa saradnicima

Događaju su prisustvgovali i direktor „Toplifikacije“ Vukašin Janjević, direrktor Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ Aleksandar Rakić i članovi Veća Gradske opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA