U toku su radovi na izgradnji kapele u Trbušnici

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima Mesnu zajednicu Trbušnica gde su u toku radovi na izgradnji seoske kapele. On je ovom prilikom podsetio da opština Lazarevac finansira izgradnju još sedam kapela na seoskim grobljima, na zahtev meštana. Kapela koja se gradi u Trbušnici biće stavljena u funkciju početkom naredne godine, kao i ostalih sedam kapela koje su izgradnji, izjavio je Stević i dodao da je plan da se u narednoj godini nastave radovi na izgradnji kapela u ostalim mesnim zajednicama kao što je Kruševica, Županjac, Strmovo i mnogim drugim.

Izgradnju kapele u Trbušnici inicirao je Savet ove mesne zajednice, a radovi se odvijaju planiranom dinamikom, izjavio je predsednik opštine Bojan Stević koji je obišao radove u pratnji saradnika. Kapela u Trbušnici biće stavljena u funkciju do početka naredne godine. Stević je podsetio da opština Lazarevac trenutno finansira izgradnju još sedam kapela, čiji se završetak takođe očekuje u prvoj polovini 2022. godine.

Sa saradnicima sam danas obišao radove koji se izvode na igradnji kapele na seoskom groblju u Mesnoj zajednici Trbušnica. Moram da napomenem da se pored kapele u Trbušnici vrši izgradnja još sedam kapela na seoskim grobljima. U ovim teškim vremenima, kada je u jeku pandemija koronavirusa uspeli smo da obezbedimo sredstva za izgradnju kapela u mesnim zajednicama. Posle završetka radova na ovoj kapeli u Trbušnici nastavljamo sa radovima i počinje izgradnja kapele na drugom groblju u istoj ovoj mesnoj zajednici. Očekujem da će započete kapele biti stavljene u funkciju početkom 2022. godine – dodaje Stević.

U pripremnoj fazi su radovi na deonici u Ranđića kraju u Mesnoj zajednici Trbušnica u dužini od 900 metara, koji će se završiti u najkraćem vremenskom periodu istakao je Stević i dodao da su u planu radovi i na rekonstrukciji putnog pravca u Simića kraju, za koje se nada da će biti završeni do kraja ove godine ili početkom naredne godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA