BeogradLazarevacVesti

KUD „Diša Đurđević“ obeležio slavu Sveti Luka

Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“ iz Vreoca obeležilo je svoju slavu Svetog Luku. Ceremonija rezanja slavskog kolača obavljena je u prostorijama ovog ansambla, a zbog epidemiološke situacije obeležena je sa manjim brojem gostiju. Član Predsedništva kuda „Diša Đurđević“ Radiša Sinđelić poželeo je srećnu slavu svim sugrađanima.

Po tradiciji, članovi Kulturno umetničkog društva „Diša Đurđević“ rezanjem slavskog kolača obeležavaju svoju slavu, Svetog Luku. Tokom celog dana, članovi i prijatelji kluba će biti gosti u prostorijama ovog ansambla i na taj način obeležiti ovaj praznik ali u manjem broju nego prethodnih godina zbog epidemijske situacije. Član Predsedništva kulturno umetničkog društva „Diša Đurđević“, Radiša Sinđelić, čestitao je slavu svim hriščanima koji slave Svetog Luku.

KUD „Diša Đurđević“ zbog pandemije koronavirusa imao je u manjem broju nastupe, ali se članovi ovog društva nadaju da će se u skorije vreme epidemijska situacija popraviti i da će imati više prilike da nastupaju i da uvežbavaju nove koreografije.

Članovi ovog kulturnog umetničkog društva i ovom prilikom pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže ukoliko žele da budu deo ovog ansambla koje spada među one sa najdužom tradicijom.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA