U utorak priredba iz veronauke za Saru Matić

U Centru za kulturu Lazarevac, u utorak, 18. oktobra, biće održana humanitarna priredba iz veronauke „Bog je sa nama“ za našu sugrađanku Saru Matić kojoj su neophodna sredstva za dalje lečenje. U priredbi će učestvovati sve tri osnovne škole iz Lazarevca, Gimnazija, Tehnička škola, Muzička škola „Marko Tajčević“ i Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“. Priredba, koju su inicirali učenici, počinje u 19 časova.

Učenici Tehničke škole Kolubara

Humanitarna priredba iz veronauke pod nazivom „Bog je sa nama“ biće održana u utorak, 18. oktobra u Centru za kulturu Lazarevac, sa početkom od 19 časova. Sav prihod je namenjen za sugrađanku Saru Matić i njeno dalje lečenje, a imicijatori ove humane akcije bili su učenici, rekao nam je veroučitelj Tehničke škole „Kolubara“ Dragan Gajić.

Učenici Tehničke škole Kolubara sa veroučiteljom Draganom Gajićem

Učenici trećeg razreda Tehničke škole Dragana Koralija i Mateja Teodorović kažu da rado pohađaju časove veronauke i da željno iščekuju priredbu koja će biti održana za Saru Matić.

Veroučitelj Dragan Gajić ističe da je zadovoljan brojem učenika sa teritorije opštine Lazarevac koja pohađaju nastavu iz veronauke, i ističe da se ta brojka kreće oko 70 procenata.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA