BeogradLazarevacVestiZdravlje

Nova akcija dobrovoljnog davalaštva krvi Udruženja Ujedinjeni za Lazarevac

Udruženje građana Ujedinjeni za Lazarevac organizuje u petak, 14. oktobra, novu, 25. po redu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u saradenji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije. Akcija će biti sprovedena u prostorijama udruženja, u Tržnom centru „Milenijum“ od 10 do 14 časova. Do sada su aktivisti udruženja prikupili oko 3500 hiljade jedinica krvi, a prosečno se po akciji odazove oko 150 ljudi, izjavila je za Gem članica Omladinske mreže Udruženja Ujedinjeni za Lazarevac Jelena Gajić.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi - Ujedinjeni za Lazarevac

Nova, 25. akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, u organizaciji Udruženja građana Ujedinjeni za Lazarevac biće održana u petak, 14. oktobra, u prostorijama udruženja, u Tržnom centru „Milenijum“. Akcija će trajati u periodu od 10 do 14 časova, a u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije. U dosadašnjim akcijama prikupljene su oko 3500 jedinica ove dragocene tečnosti, rekla je za Gem članica Omladinske mreže ovog udruženja Jelena Gajić i pozvala građane da se odazovu akciji i još jednom pokažu svoju humanost.

Jelena Gajić
Jelena Gajić

Omladinska mreža Udruženja Ujedinjeni za Lazarevac oformljena je prošle godine, i do sada broji više od 100 članova. Ovi mladi ljudi učestvuju u gotovo svim humanim aktivnostima svojih starijih kolega.

Pored redovnih akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, Udruženje Ujedinjeni za Lazarevac u narednom periodu nastaviće da prikuplja i donira pomoć socijalno ugroženim porodicama i da učestvuje u kampanji „Čep za hendikep“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA