BeogradLazarevacVesti

U utorak promocija knjige „Ekonomija opšte dobrobiti“

U Biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac biće održana promocija knjige „Ekonomija opšte dobrobiti – može nam biti bolje“ Miloša Tanaskovića, autora emisije „Profil i profit“, koja se duži niz godina emituje na javnom servisu. Knjiga će biti promovisana u utorak 30. avgusta sa početkom od 19 časova. Knjiga je nastala nakon dugogodišnjeg autorovog rada i mnogi principi izneti u knjizi su primenljivi na mnoge javne ustanove i na ličnu ekonomiju prosečne porodice, izjavila je direktorka biblioteke Jasmina Ivanković.

Knjiga Ekonomija opšte dobrobiti

Promocija knjige „Ekonomija opšte dobrobiti – može nam biti bolje“ novinara javnog servisa i autora emisije „Profil i profit“ Miloša Tanaskovića biće održana mu Biblioteci „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu. Na ovoj knjizi autor je imao više od sto stručnih saradnika, privrednika i ekonomista, koji su u svojoj profesiji veoma uspešni, rekla nam je direktorka biblioteke Jasmina Ivanković.

Knjiga Ekonomija opšte dobrobiti

Promocija knjige „Ekonomija opšte dobrobiti – može nam biti bolje“, biće održana u utorak 30. avgusta sa početkom od 19 časova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA