Ub očitao lekciju Železničaru

Komšijski derbi pripao je Ubljankama. Na taj način, lider je zadržao superiornost u Superligi, dok su gošće iz Lajkovca samo u prva dva seta delovale kao sastav koji konkuriše za trofeje. Ub – Železničar 3:0 (26:24, 26:24, 25:13).

Odbojka

Kada se činilo da će Železničar pvi set da reši u svoju korist, probudile su se domaće igračice i na kraju su ipak, one bile te koje su povele sa 1:0. Drama i neizvesnost nisu manjkali ni u narednom setu. Ekipe su se ponovo smenjivale u vođstvu, a kada “dizelka” nije iskoristila dve set lopte, ponovo se uzdigla ekipa iz Tamnave i zahvaljujući sjajnim servisima Ljilje Ranković, uspele da dobiju i ovaj set kao i prethodnih sa 26:24 i na taj način steknu kapital od – 2:0.

Odbojka

Kada rivalu prepustite dva seta koja ste, praktično, već bili dobili, onda gubitak utakmice, dođe kao nešto što je neizbežno. Upravo to se dogodilo Železničaru koji u trećem seti nije ličio na ekipu koja je u gornjem delu tabele. Na drugoj strani, domaće odbojkašice su dobrom igrom to znale da iskoriste i na kraju lako stignu do još jedne pobede bez izgubljenog seta – 3:0.

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA