BeogradLazarevacVesti

Udruženje „Nešto lepo i korisno“ najavljuje seriju kulturnih događaja

Udruženje „Nešto lepo i korisno“ najavljuje seriju kulturnih događaja koji će upotpuniti kulturne sadržaje u našem gradu na samom kraju leta. U saradnji sa Centrom za kulturu Lazarevac, 02. septembra na platou ispred ove ustanove nastupiće muzičari Dušan Bezuha i Nenad Zlatanović u okviru programa „Deep into the blues“. Promocija knjige kolumni novinara Velimira Pavlovića zakazana je za 12. septembar u Modernoj galeriji a pored Katarine Pavlović, Veljine žene, o knjizi će govoriti Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa i novinar Petar Janjatović. Koncert Dejana Cukića i njegovog benda u Centru za kulturu biće održan 21. septembra. Planirano je da muzičko druženje sa Dejanom Cukićem bude organzovano na bini a karte su već u prodaji.
Duda i Neša
Duda i Neša

Dušan Duda Bezuha je gitarista i kompozitor. Već sa trinaset godina imao je svoj prvi profeisonalni angažman u beogradskom bednu „Tilt“ a nakon toga ređaju se saradnje sa mnogobrojnim bendovima, muzičarima i ustanovama. Radi pozorišnu i filmsku muziku i iza sebe ima dva studijska albuma. Nenad Zlatanović je takođe vrhunski profesionalac, muzičar koji pored solo karijere uporedo svira u bendu koji je osnovao. Oba muzičara sa velikom ljubavlju i posvećeno rade svoje koncerte a publika u Lazarevcu uživaće u pravoj bluz večeri 02. septembra u okviru „Kulturnog leta“.

Moderna najava tribine

Nakon kratke letnje pauze publika će od septembra ponovo moži da uživa u tribinskom delu Moderne galerije a već 12. septembra biće organizovana promocija knjige kolumni preminulog novinara Velimira Pavlovića, dugogodišnjeg novinara Studija B i autora nekoliko emisija.

Dejan Cukić i „Spori ritam bend“ će vas 21. septembra voditi na muzičko putovanje za pamćenje. Planirano je da koncert bude održan na sceni Centra za kulturu a ulaznice su već u prodaji.

Udruženje „Nešto  lepo i korisno“ razmišlja i o programima za mesec oktobar i dodaju da je saradnja sa Centrom za kulturu izuzetna i da se zajedno trude da obogate i upotpune kulturnu scenu u našem gradu .

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA