BeogradLazarevacVesti

Udruženje penzionera u poseti mališanima iz vrtića „Krcko“

Udruženje penzionera opštine Lazarevac posetilo je vrtić „Krcko“ Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“ u Mesnoj zajednici Rudovci i tom prilikom mališanima podelilo didaktički materijal. Ovom akcijom Udruženje je završilo obeležavanje manifestacije „Oktobar mesec starih lica“ u sklopu koje su članovi organizovali bazare zdravlja, družili se s mališanima i organizovali podelu osnovnih životnih namirnica najugroženijim penzionerima.

Velikim brojem humanitarnih aktvnosti Udruženje penzionera opštine Lazarevac obeležilo je “Oktobar – mesec starih lica“.  Po tradiciji, u oktobru najstariji sugrađani su se družili sa mališanima predškolskog uzrasta. Ovom prilikom posetili su vrtić “Krcko” u Rudovcima  i mališanima podelili didaktički materijal. Ovom akcijom uspešno su sprovedene sve planirane akcije u oktobru mesecu, rekao je predsednik Udruženja penzionera Milan Đorđević.

Milan Đorđević, predsednik Udruženja penzionera
Milan Đorđević, predsednik Udruženja penzionera

U ime dece i zaposlenih u vrtiću, na prigodnim poklonima članovima Udruženja se zahvalila vaspitačica Danijela Davidović. Mališani su ovom prilikom svojim gostima priredili iznenađenje i izveli nekoliko dečijih pesmica.

“Oktobar mesec starih lica” je višegodišnja manifestacija koju obeležava udruženje penzionera Lazarevca nizom aktivnosti, a ta praksa je nastavljena i uspešno privedena kraju i ove godine. Iz Udruženja napominju da je u toku upis uglja za 2019. godinu, koji će trajati do 5. novembra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA