Udruženje „Syncope“ organizovalo izložbu gitara

Udruženje muzičkih umetnika iz Lazarevca „Syncope“ organizovalo je u svojim prostorijama prvu prodajnu izložbu gitara i gitarske opreme. Članovi su doneli svoje instrumente kako bi ih prodali ili menjali za druge sa ostalim članovima i posetiocima. Ovo je bila jedinstvena i retka prilika da muzičari gledaju druge instrumente i da razmenjuju mišnjenja i iskustva, rekao je član Udruženja Marko Marković. Na izložbi su bile uglavnom električne gitare, ali bilo je i nekoliko primeraka ručno pravljenih gitara.

Udruženje Syncope

Prvu izložbu gitara i gitarske opreme Udruženje muzičkih umetnika iz Lazarevca „Syncope“organizovano je kako bi članovi i posetioci imali priliku da prodaju ili zamene svoje instrumente, ali i da razmene mišljenja i iskustva. Na izložbi je bilo najviše električnih gitara, ali i nekoliko onih koji su ručne izrade.

Izložba gitara

Ovo udruženje već 3. juna planira novu, drugu po redu, radionicu za gitariste, kaže nam Marko Marković i najavljuje kurseve i radionioce za početnike. Pozvao je sve zaljubljenike u muziku da im se pridruže.

Marko Marković
Marko Marković

Udruženje muzičkih umetnika „Syncope“ postoji u Lazarevcu tri meseca sa ciljem da se popularizuje dobra muzioka u gradu. Uskoro bi trebalo da bude pokrenuta i radionica za recitatore i glumce koju će voditi Darko Bjeković.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA