Junski repertoar Centra za kulturu Lazarevac

Centar za kulturu Lazarevac pripremio je bogat scenski i filmski program koji će publiku različitih godina i afiniteta vratiti u ustanove kulture. Ova ustanova kulture uključiće se u program obeležavanja dana Lazarevca. U julu mesecu počinje tradicionalna manifestacija „Kulturno leto“.

Centar za kulturu

Na repertoaru Centra za kulturu Lazarevac za jun mesec nalazi se predstava za decu edukativno zabavnog tipa, „Maša i medved“ koja je planirana za 3. juna s početkom od 18h. Pozorišni program za jun mesec završiće se  15. juna komedijom „Moja žena se zove Zlatko“  u režiji Saše Pantića.

Bioskopski repertoar nikad bogatiji. Trenutno su na repertoaru najpopularniji 3D film za decu „Kruds“ i film „Zlica“. U najavi je i dugo očekivani film „Hotel Beograd“ u kom glumi Miloš Biković. Projekcije filmova će od ovog vikenda počinjati kasnije, rekla je za televiziju gem Stela Stanišić, direktor CZK Lazarevac.

Art kvart, arhiva

Jun mesec rezervisan je i za programe kojima se obeležava dan Lazarevca. CZK Lazarevac će tim povodom krajem meseca organizovati „Art kvart“, bazar umetnina i rukotvorina.

Kao što smo i navikli, jul mesec obeležiće manifestacija „Kulturno leto“.  Sekretarijat za  kulturu odvojio je po prvi put značajna sredstva upravo za ovu manifestaciju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA