LazarevacVesti

Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ uručilo pomoć porodici Dimitrijević iz Velikih Crljena

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ uručilo je pakete pomoći jedanaestočlanoj porodici Dimitrijević iz Velikih Crljena. Članovi Udruženja donirali su ovoj porodici, koja prima socijalnu pomoć, pakete osnovnih živiotnih namirnica, obuću, odeću, slatkiše i sredstva za higijenu. Svesni činjenice da je veliki broj porodica u nezavidnoj finansijskoj situaciji, aktivisti udruženja svoju misiju pomoći najugroženijima će nastaviti već tokom narednog vikenda.

Donacija porodici Dimitrijević

Jedanaestočlana porodica Dimitrijević iz Velikih Crljena susreće se sa brojnim problemima. Devetoro dece, od kojih je jedna beba, i majka Dana, teškom mukom preživljavaju. Članovi udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ čuli su za tešku životnu priču ove porodice i odlučili da im uruče humanitarnu pomoć. Ovom prilikom donirali su sredstva za higijenu, odeću, obuću, slatkiše i ostale osnovne životne namirnice. U značajnoj meri pomoć je uručena zahvaljujući Draganu Kondiću, vlasniku trgovinskih radnji „Tamara“. Članica udruženja Radojka Tolović Vasiljević napominje da će ovakve akcije biti nastavljene i u narednom periodu.

Humanitarna pomoć za porodicu Dimitrijević

Porodica Dimitrijević živi u trošnoj kući bez vode i kupatila, problemi su veliki, nedostaje mnogo toga. Kuća u kojoj Dana živi sa devetoro dece nije njena, a zahvaljujući dobroti jedne žene, ima kakav takav krov nad glavom, ali samo do maja meseca. Dana Dimitrijević zahvalila se, u ime svoje porodice, članovima udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“.

Pomoć Dimitrijevićima iz Velikih Crljena

Komšinica Ilinka Vitorović apelovala je na sve ljude dobre volje, koji su u mogućnosti, da pomognu ovoj porodici.

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ često su na terenu i pomažu mnogima. S obzirom da je veliki broj onih kojima je pomoć preko potrebna, ovakve akcije biće nastavljene i tokom sledećeg vikenda. Pored ovih obaveza, biće organizovana i još jedna u nizu akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, koja će u prostorijama udruženja biti sprovedena 12. marta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA