Ujedinjeni za Lazarevac nastavljaju sa humanitarnim akcijama

Nakon uspe┼íne godine u kojoj je UG “Ujedinjeni za Lazarevac” realizovalo plan i program i brojne humanitarne akcije, ova organizacija planira da u narednom periodu nastavi sa aktivnostima u cilju pomo─çi na┼íim najugro┼żenijim sugra─Ĺanima.

Ujedinjeni za Lazarevac

U narednim mesecima, ova grupa humanitaraca nastavi─çe da u okviru svojih mogu─çnosti poma┼że porodicama sa ni┼żim primanjima a trenutno udru┼żenje prikuplja ogrev za jednu lazareva─Źku porodicu.

Pored brojnih porodica koje su pomogli u Lazarevcu, ovo udru┼żenje pru┼żilo je pomo─ç i institcujama i ┼íkolama. Dom za u─Źenike sa smetnjama u razvoju u Umci jedna je od institucija koju su pomogli ovi humani ljudi, ka┼że Radojka Tolovi─ç Vasiljevi─ç, koordinator ┼Żenske mre┼że UG “Ujedinjeni za Lazarevac”.

Umska ujedinjeni

Iz medija i od drugih organizacija ─Źuli su i za problem Doma za odrasle pri manastiru Sveta Petka Izvorska kod Para─çina. Zahvaljuju─çi ─Źlanovima i brojnim sugra─Ĺanima, ovo udru┼żenje prikupilo je sredstva za higijenu, ode─çu, hranu, pelene i sve ┼íto je bilo neophodno za potrebe ovog Doma i sestrinstvu koje brine o ovim osobama, uru─Źilo zna─Źajnu pomo─ç.

Manastir Ujedinjeni

Udru┼żenje je na kraju godine organizovalo i tradicionalno novogodi┼ínje soka─Źe kako bi sa svojim prijateljima i sugra─Ĺanima obele┼żili kraj godine a deci uru─Źili preko 250 novogodi┼ínjih paketi─ça.

paketi─çi

U ovoj godini predstavnici udru┼żenja potrudi─çe se da u skladu sa svojim mogu─çnostima pomognu svojim sugra─Ĺanima. I u ovu godinu u┼íli su puni entuzijazma, volje i ┼żelje a nadaju se da ─çe┬á njihov primer slediti svi dobri i humani ljudi u na┼íem gradu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Va┼ía adresa e-po┼íte ne─çe biti objavljena. Neophodna polja su ozna─Źena *

error: SADR┼ŻAJ JE ZA┼áTI─ćEN AUTORSKIM PRAVIMA