BeogradLazarevacVesti

„Ujedinjeni za Lazarevac“ obeležili slavu Markovdan

Članovi Udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ obeležili su u svojim prostorijama slavu Svetog jevanđelistu Marka. Markovdan je slava udruženja od osnivanja a ove godine udruženje slavi 10 godina postojanja.  U krugu prijatelja i članova, slava je obeležena rezanjem slavskog kolača. Domaćin slave ove godine bio je Marko Vranković. Udruženje i ove godine nastavlja sa svojim humanitarnim radom a cilj im je da koliko god su u mogućnosti pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Udruženje građana po tradiciji svoju slavu Markovdan obeležava u prostorijama u krugu prijatelja i članova. Domaćin slave ove godine bio Marko Vranković. U ime Udruženja slavu je čestitala Radojka Tolović i poželela svim sugrađanima da u zdravlju, miru i veselju proslave ovaj dan. Dodala je da Udruženje već deset godina radi u duhu pravoslavlja i da svoj rad zasniva na želji da pomogne ugroženima, ali i svima koji pomoć zatraže od ove organizacije.

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ poznati su po svojim brojnim humanim akcijama i donacijama. Tokom cele godine ovi humani ljude trude se da budu podrška i pomoć sugrađanima kojima je pomoć potrebna a zahvaljujući njihovom zalaganju brojne porodice dobile su adekvatnu pomoć kao i organizacije i udruženja sa kojima sarađuju svih ovih godina.

Pored proslave, Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ i dalje nastavlja sa svojim humanitarnim radom, potvrđujući svoju misiju da pruži pomoć onima kojima je najpotrebnija. Njihov cilj je da, koliko god su u mogućnosti, pruže podršku i olakšaju život ljudima u njihovoj zajednici.

Kroz deset godina postojanja, ovo udruženje je postalo stub zajednice, simbol nesebične pomoći i brige za druge. Nastavljajući svoju misiju s verom i posvećenošću, „Ujedinjeni za Lazarevac“ ostaju primer solidarnosti za sve nas.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA