BeogradLazarevacVesti

„Ujedinjeni za Lazarevac“ – Osnovana Ženska mreža

U okviru udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ ponovo je pokrenuta ženska mreža, inicijativa koja će imati zadatak da pomaže samohranim majkama, porodicama koje imaju decu sa smetnjama u razvoju – kaže Jelena Vukić, defektolog i članica Udruženja.

Udruženje građana ponovo je pokrenulo žensku mrežu. U ovoj neprofitnoj organizaciji kažu da će zadatak ove incijative biti da pruži pomoć samohranim majkama, roditeljima sa decom sa smetnjama u razvoju, ali i udruženju lečenih alkoholičara „Nada“. Jelena Vukić, defektolog i članica udruženja kaže da će nizom aktivnosti ova organizacija pokušati da pomogne roditeljima i njihovoj deci, ali i svima kojima pomoć bude preko potrebna.

„Ujedinjeni za Lazarevac“ – Osnovana Ženska mreža

U narednom periodu ženska mreža potrudiće se da organizuje što veći broj kreativnih radionica na kojima će roditelji i deca učestvovati u izradi ukrasnih i dekorativnih predmeta. Ideja je da svi proizvodi nastali na radionicama budu izloženi na prodajnim bazarima a sav prihod od prodaje će se donirati roditeljima i deci.

Trudićemo se da koliko je u moći našeg udruženja pomognemo i svima budemo na rapolaganja – rekla je Vukićeva.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA