BeogradLazarevacVesti

Ujedinjeni za Lazarevac pozivaju da u petak date krv

Udruženje građana Ujedinjeni za Lazarevac organizuje 16. oktobra od 10 do 16 časova akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Akcija se organizuje u prostorijama udruženja u tržnom centru Milenijum. Inače ovo je devetnaesta akcija koju je organizovalo ovo udruženje a prikupljeno je više od 2300 jedinica krvi.

Ujedinjeni 1

Po devetnaesti put, Udruženje građana ujedinjeni za Lazarevac organizuje akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Akcija se organizuje 16. oktobra od 10 časova. Očekuje se i ovoga puta veliki broj onih koji će svojim humanim činom produžiti nekome život. Organizovanje akcije u ovom trenutku ima poseban značaj s obzirom da su potrebe velike. S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju i zimsko vreme koje je pred nama povećan je broj sugrađana iz socijalno najosetljivijih grupa koji su od ovog udruženja potražili pomoć i podršku.

Ujedinjeni 2

Udruženje Ujedinjeni za Lazarevac redovno učestvuje i na svim humanitarnim bazarima. Članovi udruženja tom prilikom prodaju rukotvorine koje su napravile članice Ženske mreže.Udruženje građana Ujedinjeni za Lazarevac redovno učestvuje u humanitarnoj akciji “Čep za hendikep“. Ovu inicijativu će podržati i u narednom periodu.

Predstojeća akcija dobrovoljnog davalaštva krvi kako se očekuje biće uspešan nastavak humanitarnih aktivnosti udruženja. Ujedinjeni za Lazarevac su do sada organizovala 18 akcija, a prikupljeno je preko 2300 jedinica krvi.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA