BeogradLazarevacVesti

“Ujedinjeni za Lazarevac“ prikupili preko pola tone čepova

Udruženje građana ujedinjeni za Lazarevac  isporučilo je preko 500 kg prikupljenih čepova Udruženju “Čep za hendikep“. Ovo je sedma po redu akcija, a ove aktivnosti udruženja se nastavljaju. Do sada je od prikupljenih čepova  nabavljeno 107 neophodnih pomagala za osobe sa invaliditetom.  Od nedavno kutije za prikupljanje čepova se nalaze i u svim organizacionim jedinicama RB Kolubara. Kako su rekli iz Udruženja “Čep za hendikep“  Lazarevac je jedna od najhumanijih sredina po broju prikupljenih čepova.

cep 1

Saradnja Udruženja “Čep za hendikep“  i “Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavljena je uprkos svim epidemiološkim ograničenjima. Ovoga puta isporučeno je preko 500 kg čepova. Naši humani sugrađani su prikupili zavidnu količinu čepova. Zoran Martinov predsednik Udruženja “Čep za hendikep“ je istakao da je Lazarevac među najuspešnijim gradovima u Srbiji kada je reč o ovoj akciji, a prednjači Udruženje “Ujedinjeni za Lazarevac“.

cep 2

Udruženje građana “Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavlja  svoje humanitarne aktivnosti . Uprkos svim epidemiološkim problemima brojne aktivnosti se nastavljaju i u narednom periodu. Cilj ove organizacije je da se izađe u susret i pomogne svim osetljivim grupama, kojima je pomoć najpotrebnija. Iako mnogi Lazarevčani marljivo skupljaju čepove, u želji da se priča o čepu proširi i bude masovnija, osnivači akcije iz Zrenjanina postavili su kutije u svim radnim jedinicama RB Kolubara.  Ove kutije će doprineti da naš grad bude još uspešniji i da zahvaljujući  našim čepovima svoja pomagala dobiju osobe sa hendikepom.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA