BeogradLazarevacVesti

Ujedinjeni za Lazarevac uručili pomoć porodici Živojinović

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavlja sa humanitarnim akcijama. Ovog puta odneli su pomoć porodici Živojinović koja je u požaru izgubila krov nad glavom. Požar je u njihovom porodičnom domu izbio 31. decembra. Pomoć koja je ovom prilikom prikupljena je u vidu garderobe i obuće, sredstava za higijenu, kao i osnovnih životnih namirnica. Članica ovog udruženja Radojka Tolović Vailjević istakla je za Gem da niko ne treba da bude sam u svojoj nesreći i da je njihov cilj da im pomognu da prebrode ove teške trenutke.

Pomoć porodici Živojinović

Požar koji je zadesio šestočlanu porodicu Živojinović dogodio se u ponedeljak 31. decembra oko 19 časova. U požaru ova porodica izgubila je veliki deo svog domaćinstva. Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ posetilo je ovu porodicu i tom prilikom im doniralo garderobu i obuću, kao i sredstava za higijenu i osnovne životne namirnice. Članica udruženja Radojka Tolović Vasiljević rekla je da se akcija za porodicu Živojinović nastavlja i da će pokušati da uz pomoć prijatelja obezbede sve ono što im je potrebno.

Domaćinstvo porodice Živojinović

Radiša Živojinović i Marija Lukić, članovi domaćinstva, rekli su za televiziju Gem, da su mnogo srećni što vide da i dalje ima humanih ljudi. Ovom prilikom zahvalili su  se pre svega Udruženju građana „Ujedinjeni za Lazarevac“, a potom i osnovnoj školi „Vuk Karadzić“ iz Stepojevca.

Porodica Živojinović apeluje na sve nadležne institucije i ljude dobre volje da im pomognu, kako bi svojoj deci što pre obezbedili krov nad glavom i sigurnu egzistenciju. Svi građani mogu uplatiti novčanu pomoć na račun Radiše Živojinovića.

Broj računa: 250-1410025271200-82.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA