BeogradLazarevacVesti

„Ujedinjeni za Lazarevac“ uz podršku građana prilkupili pet tona čepova

Udruženje građana Ujedinjeni za Lazarevac isporučilo je prikupljene čepove Udruženju “Čepom do osmeha“ iz Novog Sada. Na 11 akcija koje je lazarevačko udruženje organizovalo, prikupljeno je pet tona čepova koji se sakupljaju  i recikliraju sa ciljem kupovine pomagala deci sa invaliditetom. Čepove su u ovoj akciji, pored naših sugrađana i članova udruženja građana, prikupljali i korisnici Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju, koji su ovaj put prisustvovali primopredaji čepova. Akcija je organizovana povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom koji se obeležava 03. decembra.

Čepom do osmeha

Humanitarno – ekološka organizacija „Čepom do osmeha“ iz Novog Sada posetila je Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ kako bi preuzela prikupljene čepove i na taj način pomogla deci i odraslima sa invaliditetom. Volonter organizacije „Čepom do osmeha“, Igor Sušić, zahvalio se Lazarevčanima na humanosti i istako da je naš grad jedan od najboljih u prikupljanju čepova.

Igor Sušić
Igor Sušić

Akcija „Čepom do osmeha“ samo je jedna od mnogobrojnih koje ovi humani ljudi iz udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizuju tokom godine. Naši sugrađani već su navikli da prikupljenje čepove donose u prostorije ovog udruženja, koje neguje dobru saradnju sa brojnim humanitarnim organizacijama širom naše zemlje.

Jelena Gajić
Jelena Gajić

Predstavnici udrurženja zahvalili su se svima koji učestvuju u ovoj akciji a posebno korisnicima Dnevnog boravaka za decu i omladinu, koji redovno prikupljaju i doniraju velike količine čepova.

Korisnici Dnevnog boravka

Tokom 11 akcija, koje je Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovalo kako bi prikupilo plastične čepove, donirano je pet tona čepova koji su završili na reciklaži a koji su pomogli kupovini preko 70 ortopedskih pomagala deci sa invaliditetom. Ova akcija je organizovana povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom koji se obeležava 03. decembra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA