LazarevacVesti

Uklonjena divlja deponija u Crnim Međama

U Rudničkoj ulici u naselju Crne Međe nastavljena je akcija uklanjanja divljih deponija koju sprovodi Javno preduzeće za komunalnu privredu „Lazarevac“. Ova akcija je organizovana u sklopu obeležavanja Svetskog dana zaštite životne sredine, koji se obeležava 5. juna.

Direktor lazarevačkog komunalnog preduzeća Aleksandar Arsenović ovom prilikom uputio je apel sugrađanima da čuvaju svoj grad i smeće odlažu na za to predviđena mesta.

Divlja deponija

Divlje deponije možemo okarakterisati i kao ekološke bombe, a gotovo svaki grad u našoj zemlji se suočava sa ovim problemom. Da bi smanjili broj mesta na kojima se nalaze divlje deponije i zaštitili životnu sredinu, zaposleni u Javnom preduzeću za komunalnu privredu „Lazarevac“ odlučili su se da pokrenu akciju uklanjanja divljih deponija i smeća u  našoj opštini.

Uklanjanje divlje deponije

Lazarevačko komunalno preduzeće ima plan kako se boriti za zagađenjem životne sredine a akciju uklanjanja divljih deponija nastaviće i u narednom periodu, kaže direktor Aleksandar Arsenović.

Aleksandar Arsenović
Aleksandar Arsenović

Zaposleni u komunalnom preduzeću već su, u sklopu pokrenute akcije, uklonili više divljih deponija.

U komunalnom preduzeću navode da svi građani opštine Lazarevac, koji primete divlju deponiju na bilo kojoj lokaciji, mogu istu prijaviti. Brojevi telefona nalaze se na sajtu Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA