BeogradLazarevacVesti

Ulica Kosovskih božura pod asfaltom

U mesnoj zajednici Lukavica asfaltirana je ulica Kosovskih božura. U planu je da se u narednom periodu uradi ulica Svete Trojice i Lukavički gaj, kao i ulica Ivana Milovanovića gde klizište već 50 godina pravi velike probleme meštanima ovog dela opštine, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Bojan Stević. On je dodao i da će na stadionu FK „Sloga“ biti urađene tribine sa oko 150 mesta a u planu je da do kraja ove godine bude postavljen teren sa multifunkcionalnom podlogom za košarku i rukomet na prostoru iza stadiona.

U mesnoj zajednici Lukavica, nastavljaju se infrastrukturni radovi s ciljem poboljšanja životnih uslova meštana. Završeno je asfaltiranje ulice Kosovskih božura, što je samo jedan korak ka unapređenju lokalne infrastrukture. Predsednik opštine Bojan Stević, tokom obilaska radova izjavio je da su u planu dalji projekti, uključujući asfaltiranje ulica Svete Trojice i Lukavičkog gaja. Posebno je istakao ulicu Ivana Milovanovića, koja već 50 godina predstavlja problem zbog klizišta, nagoveštavajući rešenje koje će olakšati život meštanima ovog dela opštine.

U ulici Kosovskih božura živi oko šest porodica. Slobodan Branković jedan je od meštana koji su zadovoljni što su konačno dobili asfalt i očekuju da će u ovaj deo opštine Lazarevac biti nastavljena ulaganja.

Planirana je izgradnja tribina na stadionu FK „Sloga“, sa kapacitetom od oko 150 mesta, čime će se unaprediti sportska infrastruktura i omogućiti bolji uslovi za gledaoce, najavljuje predsednik opštine.

Dodatno, do kraja ove godine očekuje se postavljanje terena sa multifunkcionalnom podlogom za košarku i rukomet na prostoru iza stadiona, što će doprineti razvoju sportskih aktivnosti u zajednici, kaže Stević.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA