BeogradLazarevacVesti

Parkić „Dečija oaza“ otvoren je pored školskog objekta u Arapovcu

Parkić „Dečija oaza“ otvoren je pored školskog objekta u Arapovcu. Ovo je 29. parkić koji je u prethodne tri godine otvoren na teritoriji GO Lazarevac a u planu je da u narednom periodu još sedam dečijih igrališta bude izgrađeno. Parkić je sa učenicima isturenog odeljenja OŠ „Slobodan Penezić Krcun“ u Arapovcu otvorio predsednik opštine Bojan Stević. On je ovom prilikom podsetio da je na ovom školskom objektu zamenjena stolarija, a u planu je da se uradi i sam prilaz školi, ali i uređenje unutrašnjeg prostora tokom letnjeg raspusta.

Parkić „Dečija oaza“ svečano je otvoren pored školskog objekta u Arapovcu, donoseći osmeh i radost mališanima u tom kraju. Ovo je već 29. parkić koji je u poslednje tri godine otvoren na teritoriji Gradske opštine Lazarevac, a planira se da u narednom periodu bude izgrađeno još sedam dečijih igrališta. Parkić je sa učenicima isturenog odeljenja OŠ „Slobodan Penezić Krcun“ u Arapovcu otvorio predsednik opštine Bojan Stević.  Tom prilikom, predsednik Stević podsetio je da je na ovom školskom objektu već izvršena zamena stolarije, a u planu je i unapređenje samog prilaza školi, kao i uređenje unutrašnjeg prostora tokom letnjeg raspusta.

Stević je dodao da se u ovom delu opštine izvodi radovi na rekostrukciji matične škole u Junkovcu, ali i da se radi na asfaltiranju putne infrastrukture. Izgradili smo vodovodnu mrežu u Arapovcu i Mirosaljcima i dobili smo čvrsto uverenje da će ovaj deo opštine biti prikačen na mrežu koja prolazi kroz teritoriju opštine Barajevo, dodaje Stević.

Očekuje se da će otvaranje novih dečijih igrališta u narednom periodu dodatno obogatiti životnu sredinu Lazarevca, pružajući još više mogućnosti za aktivnosti i igru za sve mališane u ovom kraju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA