Ulica otvorenog srca u Lajkovcu u subotu 29. decembra od 10 časova

Opština Lajkovac je pokrovitelj „Ulice otvorenog srca“, koja će u subotu 29. decembra trajati od 10 sati pa do popodneva, na platou ispred Gradske kuće.

Organizator je Кulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i organizacijama. Štandovi Novogodišnjeg mini-bazara biće postavljeni od 10 časova, a prihod od prodaje p redmeta sa štandova PU „Leptirić“, OŠ „Mile Dubljević“ i Gradske biblioteke ići će u humanitarne svrhe. Svečano otvaranje je u 12 sati, kada će nastupiti hor Muzičke škole „Živorad Grbić“ i Baletski studio „Idea“.

Predstava „Uobraženi vitez u novogodišnjoj noći“ počeće u 12.30, a zatim slede programi polaznika Plesnog kluba RMP iz vrtića „Leptirić“, učenika OŠ „Mile Dubljević“ i Dramskog studija „Maštomanija“. Nastup mađioničara je u 14 časova. Ulicu otvorenog srca posetiće Deda Mraz, najmlađe će zabavljati klovnovi, animatori i štulaši.

Turistička organizacija je pripremila nastup uličnog benda „Bogdan i Buca“, gitariste Enesa Ljajića i Mačvanskog hora, kao i likovne radionice na otvorenom. Na štandovima mini bazara prodavaće se novogodišnja i božićna dekoracija, liciderska srca, ručni i dekupaž radovi, med i pčelarski proizvodi i drugo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA