BeogradObrenovacVesti

Ulica u Zvečkoj dobila vodu

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sa svojim saradnicima obišao je završetak radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Čede Todorovića u naselju Zvečka. Nova vodovodna linija je prečnika Ø 90 u dužini od 3,3 kilometra, a izgrađena je u rekordnom roku.

Ulica u Zvečkoj dobila vodu

Direktor Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija “Obrenovac“ Branko Matić je kazao da su radovi započeti 13. oktobra i da je već izvršeno prvo priključenje. On je zamolio meštane na ovom području da što pre podnesu zahteve za priključenje na mrežu i istakao da je od dokumentacije neophodno dostaviti kopiju plana parcele, list nepokretnosti i građevinsku dozvolu ili potvrdu o legalizaciji. Matić je podsetio da to preduzeće daje mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata.

Miroslav Čučković, predsednik Gradske opštine Obrenovac se u razgovoru sa meštanima osvrnuo na probleme koje su imali sa pitkom vodom i naglasio da su nepravedno bili zapostavljeni. Čučković je dodao da će ulica Čede Todorovića uskoro biti asfaltirana, ali da neće biti spojena sa Šabačkim putem, kako naselje ne bi bilo opterećeno teretnim saobraćajem.

Predsednik Saveta mesne zajedince Zvečka Petar Lalić je naglasio da se jedan po jedan plan mesne zajednice realizuje.

Evo, završeni su radovi na vodovodnoj mreži, u oktobru je postavljena i javna rasveta, a uskoro očekujemo da počne i asfaltiranje ulice Čede Todorovića. Opština ispunjava sve zahteve mesnih zajednica iako je decembar – rekao je Lalić izrazavajući zahvalnost opštini i najavio da će ova ulica dobiti i autobusku liniju na opšte zadovoljstvo meštana.

 Ulica u Zvečkoj dobila vodu

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA