BeogradLazarevacSportVesti

Uručena sportska oprema svim fudbalskim klubovima sa teritorije GO Lazarevac

GO Lazarevac u saradnji sa Fudbalskim savezom opštine Lazarevac a uz podršku Fudbalskog saveza Srbije obezbedila je opremu i lopte za sve fudbalske klubove sa teritorije opštine. Fudbalski savez Srbije donirao je 18 kompleta opreme, dok je opština Lazarevac obezbedila 250 lopti. Predstavnicima svih klubova opremu su uručili predsednik opštine Bojan Stević i predsednik Fudbalskog saveza opštine Lazarevac Marko Ranković.

Donacija opreme klubovima

U cilju unapređenja sportskih aktivnosti i podrške lokalnim fudbalskim klubovima, Gradska opština Lazarevac je u saradnji sa Fudbalskim savezom opštine Lazarevac i uz podršku Fudbalskog saveza Srbije obezbedila komplete opreme za fudbalske timove na teritoriji opštine. Ova inicijativa ima za cilj podsticanje sportskog duha, razvoj mladih talenata i jačanje lokalne sportske zajednice. Fudbalski savez Srbije je u sklopu ove akcije donirao čak 18 kompleta opreme, dok je Gradska opština Lazarevac svoj doprinos dala obezbeđivanjem 250 fudbalskih lopti.

Ova značajna donacija omogućava fudbalskim klubovima da podignu kvalitet svog treniranja i takmičenja na viši nivo. Predsednik opštine Bojan Stević, prilikom podele opreme, naglasio je da je opština Lazarevac uložila značajna sredstva u infrastrukturu fudbalskih klubova i da će se ulaganja nastaviti i u narednom periodu.

Donacija sportke opreme klubovima

Predsednik Fudbalskog saveza opštine Lazarevac, Marko Ranković, dodao je da je ovo samo jedan korak ka daljem unapređenju fudbala u lokalnoj zajednici te da se nadaju nastavku uspešne saradnje sa svim klubovima.

Donacija lopti fudbalskim klubovima

Ova akcija predstavlja dobar primer kako saradnja između lokalnih samouprava, sportskih saveza i zajednice može pozitivno uticati na razvoj sporta, ali i na opšti duh zajedništva i solidarnosti.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA