Uručene kosačice fudbalskim klubovima sa teritorije opštine Lazarevac

Na inicijativu Fudbalskog saveza opštine Lazarevac, a uz podršku Saveza sportova i Gradske opštine Lazarevac, obezbeđene su tri nove kosačice za fudbalske klubove sa teritorije lazarevačke opštine. Opština Lazarevac nastaviće u narednom periodu da podržava razvoj sporta kada je u pitanju razvoj infrastrukture ali i organizovanje takmičenja, rekao je predsednik opštine Bojan Stević. Plan je da se u narednom periodu više radi na razvoju sporta u osnovnim školama i predškolskim ustanovama, dodao je Stević.

Nove kosačice za fudbalske klubove

U cilju razvoja sporta, uz podršku Saveza sportova i Gradske opštine Lazarevac, a na inicijativu Fudbalskog saveza Lazarevca, uručene su tri nove kosačice fudbalskim klubovima. Opština Lazarevac nastaviće i u narednom periodu da ulaže u razvoj sporta, rekao je predsednik opštine Bojan Stević i najavio intezivniju podršku u cilju razvoja školskog i predškolskog sporta.

Bojan Stević
Bojan Stević

Predsednik Saveza sportova opštine Lazarevac Srđan Blagojević izrazio je zadovoljstvo nabavkom novih kosačica. Dodao je da Savez sportova u potpunosti podržava razvoj sporta u školama.

Sportski direktor Fudbalskog kluba Borac Slobodan Makić zahvalio se Savezu sportova, Fudbalskom savezu i opštini Lazarevac na donaciji. On kaže da je primetan razvoj sporta u Lazarevcu u poslednjih nekoliko godina.

Nove kosačice za fudbalske klubove

U narednom periodu planirano je da stignu još četiri nove kosačice za klubove opštinske lige, najavio je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA