Uručeni osmomartovski pokloni majkama i suprugama poginulih ratnika opštine Lazarevac

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević organizovao je prijem za predstavnike Udruženja ratnih vojnih invalida. Ovom prilikom majkama i suprugama poginulih boraca u ratovima devedesetih godina uručeni su poklon vaučeri i cveće. Zbog epidemijske situacije nije bilo moguće prisustvo svih 16 sugrađanki, pa je darove u ime majki i supruga poginulih boraca primio predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida Vladan Milosavljević.

Prijem u opštini Lazarevac

U sklopu obeležavanja Međunarodnog dana žena predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević organizovao je prijem za Udruženje ratnih vojnih invalida u cilju uručenja poklona za majke i supruge poginulih boraca tokom ratova devedesetih godina. On je iskoristio priliku da svim sugrađankama čestita Dan žena.

Bojan Stević
Bojan Stević

Predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida Vladan Milosavljević u ime svih 16 majki i supruga poginulih boraca sa teritorije opštine Lazarevac zahvalio se na ovom gestu predsedniku opštine Bojanu Steviću i rukovodstvu Gradske opštine Lazarevac.

Vladan Milosavljević
Vladan Milosavljević

Ne samo danas, na Dan žena, već svih 365 dana u godini potrebno je pružiti podršku našim sugrađankama, suprugama, majkama, ćerkama. Jedino na taj način možemo da gradimo jedno bolje društvo, društvo ravnopravnosti, jer je poznato da je žena stub svake porodice, zaključio je Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA