LazarevacVesti

Uručeni paketići korosnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević posetio je Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju i korisnicima uručio paketiće. Podela paketića realizovana je u saradnji sa Mesnom zajednicom „Dušan Petrović Šane“, a ovom prilikom uručena su 33 paketića. Stević je zaposlenima i korosnicima Dnevnog boravka poželeo srećnu i uspešniju Novu godinu. Na poseti i poklonima se rukovodstvu opštine i mesne zajednice u ime kolektiva zahvalila upravnica Dnevnog borakva Dragana Tomović i istakla da su svi korisnici i zaposleni zadovoljni novim prostorijama koje im pružaju bolje uslove.

Čelnici Gradske opštine Lazarevac i Mesne zajednice „Dušan Petrović Šane“ nisu zaboravili korisnike i zaposlene u Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju ni ove godine.

Oni su nastavili tradiciju podele novogodišnjih paketića svim korosnicima, a ovaj put uz poštovanje svih epidemijskih mera poklone je zaposlenima uručio predsednik opštine Bojan Stević. On je svima poželeo srećne praznike i uspešniju 2021. godinu. Ovom prilikom podeljena su 33 paketića.

Bojan Stević i Dragana Tomović
Bojan Stević i Dragana Tomović

U ime svih korisnika i zaposlenih rukovodstvu opštine Lazarevac i Mesne zajednice „Dušan Petrović Šane“ zahvalila se upravnica Dnevnog boravka Dragana Tomović.

Dnevni boravak u Lazarevcu

Novi  objekat za dnevni boravak dece i omladine sa posebnim potrebama površine preko 600 kvadrata svečano je pušten u rad u prisustvo zamenika gradonačelnika Gorana Vesića 17. juna prošle godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA