Uskoro u Lazarevcu Škola brzog čitanja i mudrog učenja

U biblioteci “Dimitrije Tucović” Lazarevac održano je besplatno radioničko predavanje Škole brzog čitanja i mudrog učenja. Program je namenjen deci školskog uzrasta, kao i odraslima, koji žele da, sa manje truda i utroška vremena, postižu bolje rezultate u školi, na fakultetu i poslu. Škola će uskoro biti otvorena i u Lazarevcu, časovi će se održavati vikendom a do sada je za ovaj vid nastave prijavljeno petnaestoro dece.

Ideja programa je da se polaznicima pomogne da sa minimalnom količinom vremena i energije postižu željene rezultate. Franšizni sistem Brzo čitanje i mudro učenje u Srbiju je stigao prošle godine i već je postigao dobre rezultate. Kao primer, predstavnici ovog programa navode da su stariji osnovci svoje čitanje poboljšali za četiri do pet puta.

Časlav Mančić
Časlav Mančić

Ova škola je namenjena svim licima starijim od osam godina. Uz pomoć programa škole postižu se ključni ciljevi: unapređenje koncentracije i razumevanja pročitanog, sposobnost brzog izdvajanja najvažnijih informacija, trostruko brže pamćenje, sposobnost planskog učenja u grupi.

Do sada je u Srbiji otvoreno 12 ovakvih škola a trinaesta će biti otvorena u Lazarevcu. Konkurs i dalje traje a već je prijavljeno petnaest polaznika.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Lazarevcu se nalazi u ulici Nikole Vujačića. Časovi će se, u trajanju od 120 minuta, održavati vikendom.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA