Uskršnji kup u ribolovu u ponedeljak 25. aprila

Sportsko ribolovno društvo „Turbina“ iz Vreoca organizuje tradicionalni međunarodni Uskršnji kup na Staroj Očagi u ponedeljak 25. aprila u periodu od 10 do 13 časova. Ove godine, takmičenje ima međunarodni karakter učestvovanjem ekipe iz Bitolja, iz Severne Makedonije, istakao je Mihajlo Antonijević, sportski direktor ovog društva. Na Uskršnjem kupu takmičiće se oko 70 takmičara iz sedam ekipa.

Sportsko ribolovno društvo „Turbina“ iz Vreoca organizuje po 15. put tradicionalni međunarodni Uskršnji kup na Staroj Očagi u pecanju na plovak u ponedeljak 25. aprila u periodu od 10 do 13 časova. Takmičenje će imati međunarodni karakter učestvovanjem ekipe iz Bitolja, iz Severne Makedonije, istakao je Mihailo Antonijević, sportski direktor ovog društva.

Na Uskršnjem kupu takmičiće se prilbližno oko 70 takmičara iz sedam ekipa. Vremenski uslovi najavljeni za ponedeljak idu na ruku održavanju tamičenja.

„Turbina“ poziva ljubitelje ribolova da isprate takmičenje na kojem će između ostalog da se takmiče i mladi takmičari učesnici Lige šampiona „Bistro“. Za najbolje takmičare, kao i uvek, obezbeđeni su pehari i medalje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA