Uskršnji bazar u glavnoj lazarevačkoj ulici

U organizaciji udruženja “Klupko”, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije GO Lazarevac, održan je drugi po redu kreativno – uskršnji humanitarni bazar pod nazivom “Šareno jaje šansu daje” na platou ispred Rudarske česme u Lazarevcu. Prolaznici su imali priliku da vide veliki broj izloženih artikala počevši od domaće radinosti do nezaobilaznih uskršnjih dekoracija. Aktiv žena Lazarevca i udruženje “Etno domaćica” su se ovom prilikom pridružili i dali podršku akciji, istakla je Zagorka Uskoković.

Uskršnji bazar u glavnoj ulici u Lazarevcu

Drugi put po redu održan je kreativno-uskršnji humanitarni bazar pod nazivom “Šareno jaje šansu daje”. Bazar je održan na platou ispred Rudarske česme a organizovan je pod pokroviteljstvom Turističke organizacije GO Lazarevac uz podršku udruženja “Etno domaćica”.

Uskršnji bazar

Sav prikupljeni novac ostvaren prodajom tokom humanitarnog bazar ove godine namenjen je Jani Simić, našoj sugrađanki kojoj su sredstva potrebna za nepohodno lečenje, istakla je Tamara Birčević, jedna od organizatorki bazara.

Uskršnji bazar u Lazarevcu

Glavni cilj ovog bazara bio je da se da šansa kreativcima i zanatlijama, kao i rukotvorašima da se predstave gradu, ali i da se pomogne kroz prodaju u humanitarne svrhe.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA