Uspeh kikboksera Kolubare na Evropskom prvenstvu u Budvi

Tokom novembra meseca održano je Evropsko prvenstvo u kik-boksu u Budvi, na kom su učestvovali i  kikbokseri kluba Kolubara. Mladi član ovog kluba Uroš Nešković, doneo je srebro sa ovog takmičenja istakavši da je zadovoljan uspehom. Trener kik-boks kluba Ivan Ranković, istakao je da su pripreme za ovo takmičenje trajale skoro godinu dana i da je lično zadovoljan uspehom pre svega mladog Neškovića. U subotu, 11. decembra, u Hali sportova Novi Beograd,kikboksere očekuje prvenstvo Beograda u  disciplina kik lajt, na kojem će nastupati pioniri Kolubare.

Kik boks klub Kolubara

Na Evropskom prvenstvu u kik-boksu u Budvi nastupio je Uroš Nešković, a kao i na mnogim ranijim nastupima, ni na ovom nisu izostali dobri rezultati. Ovaj put mladi kikbokser doneo je u Lazarevac srebrnu medalju.

Trener kik-boks kluba Kolubara, Ivan Ranković, izrazio je veliko zadovoljstvo uspehom Uroša Neškovića na Evropskom prvenstvu u Budvi i dodao da je konkurencija bila iyuyetno jaka.

Uspeh Neškovića u Budvi

Dimitrije Mitrović jedan je od najmlađih takmičara koji je počeo da se bavi ovim sportom 2017. godine sa sedam godina, a da se radi i trud isplate, govore dve medalje koje je nedavno osvojio u rodnom gradu Lazarevcu, pobedivši takmičare iz Beograda.

Evropsko prvenstvo u kik boksu u Budvi

Kada su naredna takmičenja u pitanju, Kik boks klub Kolubara očekuje nastup na t Prvenstva Beograda, koji će se održati u Hali sportova Novi Beograd u subotu, 11. decembra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA