BeogradLazarevacVesti

Uspešna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u UG „Ujedinjeni za Lazarevac“

U prostorijama UG „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovana je 27. po redu akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, druga u ovoj godini a prva u okviru letnje kampanje koja se sprovodi na teritoriji opštine Lazarevac. Akcija se organizuje u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije. Na ovoj akciji prikupljeno je 140 jedinica krvi.

Akcija krv Ujedinjeni za Lazarevac

Kiša i loše vreme i ovaj put nisu sprečili ljude dobrog srca i članove UG „Ujedinjeni za Lazarevac“, koji su u svojim prostorijama organizovali 27. po redu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi, da se odazovu i u velikom broju uključe u akciju. Na prethodnim akcijama prikupljeno je 3700 jedinica krvi a do kraja godine udruženje će organizovati još jednu akciju i očekuju da će premašiti broj od 4000.

Rezultat dobrog rada udruženja je posvećenost i podrška koju ovi humani ljud svakog dana pružaju svojim sugrađanima i svima kojima je ona zaista potrebna. Udruženje tokom cele godine nema pauzu u radu a tokom leta će nastaviti da obilazi ugrožene porodice i prikuplja pomoć.

Akciji dobrovoljnog davalaštva krvi odazvao se veliki broj naših sugrđana, koji su i ovaj put strpljivo u redu čekali da daju krv i da još jednom pokažu da je opština Lazarevac mesto humanih i srdačnih ljudi. Na ovoj akciji prikupljeno je 140 jednica krvi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA