LazarevacSportVestiZabavaZdravlje

Uspešno organizovana manifestacija „Soko ratnik“

Trka sa preprekama „Soko ratnik“ organizovana je u gradskom parku u Lazarevcu u subotu 12. juna. Organizator ove dečije avanture je Školica sporta Soko, a nastupilo je više od 100 takmičara u četiri kategorije. Cilj organizatora bila je promocija sporta i animiranje mladih da se posvete zdravim stilovima života. Za prva tri mesta u sve kategorije obezbeđene su vredne nagrade a svim učesnicima su podeljene medalje i majice.

Školica sporta Soko uspešno je organizovala trku sa preprekama „Soko ratnik“ koja je prvi put sprovedena u Lazarevcu. Više od 100 takmičara je uzelo učešće u ovoj manifestaciji koja je imala za cilj pored druženja dece i popularizaciju sporta i boravka u prirodi.

Prva trka sa preprekama naišla je na pozitivne komentare i roditelja čija desa su uzela učešće u trci.

Na trci sa preprekama učestvovala su deca u četiri kategorije. Prva kategorija bili su mališani od 5 i 6 godina, u drugoj su trčali učenici prvog i drugog razreda, u trećoj deca trećih i četvrtih razreda i u poslednjoj učenici petih i šestih razreda. U izjavi za Gem mali takmičari su izrazili zadovoljstvo što su učestvovali u ovoj sportskoj avanturi. Najviše im se dopao deo staze gde su morali da prođu kroz blato, a koje je napravljeno specijalno za ovu priliku.

Školica sporta Soko za sve učesnike obezbedila je medalje i majice a za prva tri mesta u sve četiri kategorije obezbeđene su vredne nagrade. Organizatori se nadaju da će trka sa preprekama „Soko ratnik“ postati tradicionalna manifestacija. Medijski pokrovitelj manifestacije bila je televizija Gem.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA