Vredna donacija – motorna kosačica za FK Proleter iz Vrbovna

Predsednik Gradske opštine Lazarevac posetio je sa saradnicima Fudbalski klub Proleter iz Vrbovna i tom prilikom uručio rukovodstvu kluba kosačicu za održavanje terena. Ova donacija je obezbeđena zahvaljujući opštini, Fudbalskom savezu opštine Lazarevac i Savezu sportova. Prema Stevićevim rečima Proleter je u prethodnom periodu odustao i od takmičenja zbog brojnih problema sa kojima se suočavao klub. Stević je ovom prilikom najavio početak izgradnje kapele na groblju u Vrbovnu, a ovi radovi počinju za 20 dana.

Fudbalski klub Proleter iz Vrbovna u prethodnom periodu suočavao se sa brojnim, pre svega infrastrukturnim problemima, a u jednom momentu ovaj klub je odustao i od takmičenja suočavajući se sa velikim izazovima među kojima je bio i nedostatak igrača. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima obišao je ovaj klub i donirao traktor kosačicu i najavio podršku ovom ali i drugim klubovima u opštini.

Predsednik Fudbalskog kluba Proleter Aleksandar Jovanović zahvalio se Steviću u ime kluba na donaciji kosačice koja će olakšati održavanje terena.

Bojan Stević, predsednik opštine Lazarevac
Bojan Stević, predsednik opštine Lazarevac

Kada su u pitanju ulaganja u Vrbovno, Stević je najavio skori početak izgradnje kapele na seoskom groblju, a krajem godine počeće priprema za izgradnju igrališta za decu. Što se tiče putne infrastrukture, asfaltiranja deonica u Vrbovnu se očekuju tokom jeseni ove godine.

Kapela na mesnom groblju će, prema Stevićevim rečima, biti u funkciji do marta naredne godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA