LazarevacVesti

Uspešno sprovedena manifestacija „Obrok od srca“

Humanitarna manifestacija „Obrok od srca“ organizovana je na platou kod Rudarske česme na inicijativu humanih Lazarevčanki Ane Marije Živanović i Dajane Raškaj, uz podršku Udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“. Ovu inicijativu su podržali brojni sponzori pre svega picerije pekare i ugostiteljski objekti. Cilj je bio da se osobama sa lošijom materijalnom situacijom obezbedi kvalitetan obrok tokom praznika.

Manifesracija "Obrok od srca"

Kako bi novogodišnje praznike svojim sugrađanima, koji su u lošoj ekonomskoj situaciji učinile lepšim, humane Lazarevčanke Ana Marija Živanović i Dajana Raškaj došle su na ideju da organizuju humanitarnu manifestaciju „Obrok od srca“ i tako svima koji nisu u prilici obezbede kvalitetan obrok.

U manifestaciji „Obrok od srca“ učestvovali su brojni pokrovitelji, picerije, ugostiteljski objekti i pekare ali i pojednici, koji su doprineli da ova inicijativa bude uspešno realizovana.

Obrok od srca

Sugrađanke Dajana Raškaj i Ana Marija Živanović imale su i podršku Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ koje godinama unazad organizuju brojne humanitarne akcije.

Organizatori ove plemenite manifestacije kažu da je cilj da „Obrok od srca“ postane tradicionalni događaj, a postoje planovi da, osim za novogodišnje praznike, jedna manifestacija bude sprovedena tokom leta.  Sva hrana koja je ostala nakon manifestacije, isporučena je socijalno najugroženijim porodicima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA