BeogradVesti

Većina kvarova otklonjena, zbog propusta u radu smena direktora u Novom Pazaru

Velike snežne padavine praćene vetrom, kao i izlivanje reka, prouzrokovali su kvarove u delovima distributivnog sistema, a upornim, danonoćnim radom monterskih ekipa „Elektroprivrede Srbije“ i „EPS Distribucije“ najveći broj kvarova je otklonjen. Radilo se celu noć, u veoma teškim vremenskim uslovima i na često nepristupačnim terenima.

EPS, snežne padavine

Prekida u napajanju električnom energijom i dalje ima na području zapadne Srbije i na jugoistoku oko Vranja, Prokuplja, Zaječara, ali je jutros broj korisnika bez napajanja električnom energijom sveden na oko jedan odsto, dok je juče taj procenat bio oko 3,5%.

EPS Distribucija

Na terenu su sve raspoložive ekipe, a u najteže pogođene ogranke „EPS Distribucije“ poslate su ekipe iz drugih ogranaka. U ogranak Novi Pazar, koji pokriva teritorije grada Novog Pazara i opštine Tutin, upućene su dodatne ekipe kako bi se situacija najkraćem mogućem roku stabilizovala. Hitnom analizom organizacije rada u prethodnim danima, koji se tiču organizacije posla na otklanjanju kvarova, u ovom ogranku utvrđeni su propusti u radu, a direktor ogranka Novi Pazar biće danas smenjen.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA