BeogradLazarevacVesti

Usvojeni programi poslovanja Javnih preduzeća opštine Lazarevac

Na 21. redovnoj sednici Skupštine GO Lazarevac našlo se 12 tačaka. Odbornici su na ovom zasedanju izglasali Sašu Radovanovića za novog člana opštinskog Veća. Predstavnici lazarevačkog parlamenta dali su i saglasnost na programe poslovanja JP „Toplifikacija“ i JPKP „Lazarevac“, a usvojen je i izveštaj o planiranim aktivnostima Javnog preduzeća za izgradnju Lazarevca, kao i izveštaj o radu Turističke organizacije za prethodnu godinu. Tokom treće tačke odbornička grupa Zavetnici pokušala je da prekine rad parlamenta ali je nakon pauze od deset minuta, skupštinsko zasedanje nastavljeno.

skupština GO Lazarevac

Na 21. redovnoj sednici Skupštine GO Lazarevac, odbornici su tajnim glasanjem za novog člana Veća izglasali Sašu Radovanovića, diplomiranog menadžera iz Lazarevca.

glsanja skupština

Nakon podnošenja izveštaja o Programu poslovanja JP „Toplifikacija“ za ovu godinu, odbornička grupa Zavetnici i još četiri narodna poslanika ove stranke, pokušali su da prekinu rad lokalnog parlamenta, zamerajući vladajućoj strukturu što minutom ćutanja nije počela današnje zasedanje, na dan kada je 1999. godine počela NATO agresija na našu zemlju.

sednica Skupštine GO Lazarevac

Nakon desetominutne pauze, nastavljeno je skupštinsko zasedanje ali su sednicu napustili predstavnici odborničke grupe Zavetnici. Nakon završetka sednice, medijima se obratio predsednik Skupštine Bojan Sinđelić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA