Veličanstven doček zlatnih odbojkašica ispred Starog dvora

Grad Beograd organizovao je sinoć na platou ispred Starog dvora veličanstven doček za naše zlatne odbojkašice, a više hiljada građana okupilo se da zajedno sa njima proslavi još jedan veliki uspeh, osvajanje zlatne medalje i odbranu titule na Svetskom prvenstvu u Holandiji.

Svetske šampionke i članove stručnog štaba njihovog tima u Starom dvoru dočekali su gradonačelnik Aleksandar Šapić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i gradski sekretar za sport i omladinu Nikola Penić.

Nakon prijema sportistkinje su, predvođene najboljom na svetu Tijanom Bošković, tradicionalno sa balkona Starog dvora pozdravile okupljene građane i zasluženo dobile ovacije. Obraćajući se, sve one su rekle da za ovakve trenutke vredi živeti, raditi i igrati odbojku, a da je tajna njihovog uspeha što Srbiju nose u srcu, a ovaj balkon u mislima. Italijanski stručnjak Danijele Santareli istakao je da je ovaj uspeh zaslužen i da su devojke napravile fantastičnu sinergiju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA