Veliki planovi školice fudbala FK Cvetovac

Školica fudbala Fudbalskog kluba Cvetovac, koja broji preko 45 polaznika, u saradnji sa Akademijom fudbala Lazarevac, 29. jula odlazi u Banatske Karlovce, gde će se pripremati za narednu sezonu. Školica fudbala Cvetovac počela je sa radom 2007. godine sa ciljem animiranja dece sa seoskog područja za sportske sadržaje.

Fudbalski klub Cvetovac osnovan je 1955. godine. Potpredsednik ovog kluba Vladan Tomić koji je i osnivač školice fudbala Cvetovac a koja broji preko 45 polaznika, izjavio je da će u saradnji sa Akademijom fudbala Lazarevac 29. jula otići na pripreme u Banatske Karlovce, gde će se pripremati za narednu sezonu.

Školica fudbala Cvetovac sa radom je počela 2007. godine, a u cilju animiranja dece sa seoskog područja da se bave sportom. Do sada, sa uspehom okuplja dečake koji su pokazali veliko interesovanje za ovaj sport. Članovi ove školice su mlađi pioniri, petlići i predpetlići, izjavio je osnivač školice Vladan Tomić.

Tokom pandemije, kao i mnogi drugi sportski klubovi, i članovi ovog kluba su imali problem sa kontinuitetom rada i treninga što se odrazilo i na formu samih igrača. Ipak, sa povoljnijom epidemiološkom situacijom, i ovom klubu su došli bolji dani. Treba napomenuti da veliku logističku podršku pruža i proslavljeni lazarevački karatista Veljko Simić koji je i kapiten kluba.

U toku trenutnih aktivnosti je i priprema za turnir “Borac” koji će se održati u toku ove nedelje a na kome će klub učetvovati sa 3 selekcije.

U planovima je i organizacija dečijeg turnira “Branko Tomić” koji će biti organizovan za mesec dana, a na kojem će učestvovati lokalne ekipe iz Lazarevca.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA