Veliko interesovanje za rad u kompaniji “Mei Ta” u Bariču

Za sve zainteresovane lazarevčane kompanija “Mei Ta” iz Bariča organizovala je Dan otvorenih intervjua u lazarevačkom Centru za kulturu. Kroz kratku prezentaciju predstavnici kompanije upoznali su kandidate sa radom ove firme, a zatim su svi prisutni mogli da obave razgovore i predaju svoje radne biografije. Pored zaposlenja u postojećoj fabrici, očekuju se i nova radna mesta u pogonu koji će sa radom početi tokom 2019. godine.

Ogromno interesovanje nezaposlenih sa teritorije GO Lazarevac za rad u kompaniji “Mei Ta”, samo je jedan od razloga zbog kojeg je menadžment “Mei Te” odlučio da po drugi put organizuje dan otvorenih intervjua u našem gradu. Zaposlenje u ovom gigantu, koji je lider u oblasti proizvodnje komponenti za izradu čeličnih turbopunjača i kućišta turbina, već je pronašao veliki broj lazarevčana zbog kojih je organizovan i autobuski prevoz. Miloš Ivković je jedan od prvih radnika iz Lazarevca zaposlen u “Meiti”, ima gotovo dve godine radnog staža i trenutno je na poziciji shift leader.

Miloš Ivković
Miloš Ivković

Događaju je prisustvovao predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić, koji je pružajući podršku kandidatima za posao i potencijalnim radnicima “Meite” istakao da će i na ovaj način biti smanjen broj nezaposlenih u Lazarevcu, i najavio novog investitora i u našoj opštini.

Bojan-Sindjelić
Bojan Sinđelić

Broj onih koji su već u prvom satu prisustvovali najpre prezentaciji, a zatim i razgovoru za posao govori o zainteresovanosti lazarevčana i njihovoj želji da svoju egzistenciju obezbede radom u ovom svetskom gigantu.

Kompanija u ovom trenutku traži najveći broj radnika u proizvodnom procesu. Prilika će biti pružena i ljudima koji nemaju radno iskustvo, jer će svakako proći trenažni proces i obuku u ovom kompaniji. Rad, disciplina i poštovanje propisa, posebno onih koji se tiču bezbednosti, jedini su uslovi koji se postavljaju pred zaposlene u Kompaniji “Mei Ta”.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA