Asfaltirana ulica Milovana Petrovića u MZ Petka

Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić, član veća zadužen za bezbednost u saobraćaju Aleksandar Bulatović sa saradnicima obišli su radove na asfaltiranju ulice Milovana Petrovića u mesnoj zajednici Petka. U okviru radova na rekonstrukciji saobraćajnice izvršeni su radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže, priprema za asfaltiranje i asfaltiranje saobraćajnice u dužini od 950 m .

Na zahtev meštana MZ Petka, GO Lazarevac finansirala je izgradnju ulice Milovana Petrovića. Višemesečnim radovima obuhvaćena je izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže i asfaltiranje ulice. Radove izvodi ‘’Šumadija put’’.

Kao Gradska opština Lazarevac učinili smo sve da ispunimo molbe građana ovog dela Petke i u skladu sa njihovim zahtevima izgradili smo iz opštinskog budžeta novu vodovodnu i kanalizacionu mrežu, i današnjim asfaltiranjem ovaj projekat priveli kraju – kazao je Sinđelić.

Odbornik u skupštini GO Lazarevac iz MZ Petka Milan Marković naglasio je da je ovaj projekat od izuzetnog značaja za meštane, i da novi projekti tek predstoje. Ovu saobraćajnicu koristiće oko 1000 meštana MZ Petka, koji su nekoliko decenija čekali na rešenje ovih infrastrukturnih problema.

Kako je najavio predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić do kraja ove građevinske sezone, ukoliko to vremenski uslovi dozvole biće rekonstruisana još jedna saobraćajnica u MZ Stepojevac. Na ovaj način realizuju se planirane aktivnosti u okviru Programa GO Lazarevac kojim je predviđena modernizacija i rekonstrukcija saobraćajnica u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA