BeogradLazarevacVesti

Vera Pavić đak generacije lazarevačke Gimnazije

Tradicionalnom priredbom  i dodelom nagrada najboljim učenicima, lazarevačka Gimnazija oprostila se od još jedne generacije učenika.  Za đaka generacije proglašena je Vera Pavić, koja je pored Vukove diplome, osvojila i zapaženo mesto na republičkom takmičenju iz biologije. Tokom kolažnog programa, učenici su još jednom prikazali šta su sve tokom ove četiri godine naučili u radu sa svojim profesorima.

Gimnazija-1

“Idemo dalje” pozdravna je poruka koju su profesori i učenici uputili maturantima, budućim akademskim građanima. Poželeli su im da ih sreća i znanje prati kroz dalji razvoj i usavršavanje, uz poruku da treba da veruju u sebe i da postanu što bolji ljudi. Nakon himne, učenike i prisutne u Centru za kulturu pozdravila je direktorka Gimnazije Jasna Marković.

Vera-Pavić

Ovi maturanti, kako su istakli profesori i direktorka, ostaće upamćeni po izuzetnim uspesima koji će za mnoge ostati nedostižni. Pored toga što su naučili brojne lekcije iz predmeta koje su pohađali, naučili su i one važne životne lekcije o ljudima, problemima, lepim ali i ružnim stvarima, koje će ih pratiti kroz život.

Učenici ove generacije svoj grad i školu predstavljali su na najbolji način, kroz brojna takmičenja i velike uspehe koje su postigli na istim. Među njima posebno su se izdvojili učenici koji su ostvarili zapažene uspehe na republičkim takmičenjima.

Prisutnima se u ime GO Lazarevac obratio Marko Mijušković predsednik Saveta za obrazovanje.

Deo svog raskošnog talenta i znanja, shodno svojim interesovanjima gimnazijalci su pokazali i tokom kolažnog programa koji su osmislili zajedno sa profesorkom srpskog jezika i književnosti Biljanom Komad.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Vera Pavić đak generacije lazarevačke Gimnazije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA